Zoeken naar k* k*

Uw zoekactie voor k* k* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ik ben 19 jaar zoekt oede man nu 4:30 tot 5:30 ik kan niet ontvangen bedoeling is in de donker ik masseer jou lul en jij kont klaar en ga ik weg wel in de donker en foto aub  
11 dagen
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom hoor.  
11 dagen
Hans 58 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Dienen als pijpsletje
Ik man volslank wil graag dienen als pijpsletje of dat je mijn mond neukt tot je heerlijk klaar komt en mijn hoofd dan tegen houd en alles diep in mijn keel spuit en ik alles moet slikken. Ik kan enkel verplaatsen in de regio  
11 dagen
trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden zoekt pijpmondjendje voor nu
Wie wil er nu nog mijn klein dun besneden piemeltje komen klaar pijpen. Ik kan ontvangen. Ik blijf passief. Liefst jong en slank. Enkel reageren met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden zoekt pijpmondjendje voor nu
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
jonge man(nen) en/of shemale vanavond
ben op zoek naar jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 20u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam aub ( en niet enkel uw...). geile gr.  

jonge man(nen) en/of shemale vanavond
11 dagen
Sauna 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna - sportoase
Sportieve jongeman zoekt fun sauna Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
11 dagen
pieter 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
genieten
wie ziet het zitten om mij te ontvangen om samen lekker onder de douche elkaar te verwennen dicht tegen elkaar likken pijpen rimmen en samen klaar komen  
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
lekkere lul(len) gezocht
zoek jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgenavond, dinsdag 7/5. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

lekkere lul(len) gezocht
Femboyke 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Femboyke zoekt
Heey, Ik ben een jonge sissy van 29 jaar. Ik draag heel graag meisjeskledij en lingerie. Ik zoek een leuke man waar ik me thuis eens voor kan komen showen.. misschien niet meer dan dat, dus graag geduldig. .. kusjes en groetjes X  

Femboyke zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10